תהליך הייצור
 
 
בישול הקונפיטורה

 

הפירות שהובאו מבתי האריזה  בצפון  או  ישירות  מן המגדלים,
נכנסים   הישר   לשטיפה   וניקוי. כאשר   הפירות   מסיימים את
מקלחת הבוקר המרעננת הם עוברים לסלסילות ומוכנים לחיתוך.

 

הפירות נחתכים באופן ידני,   בתשומת לב  ובעדינות, כאשר לכל
סוג פרי יש את צורת החיתוך המיוחדת לו.   אנו  מנקים ומוציאים
את העוקצים, הגרעינים והגלעינים מן הפירות השלמים.

 

 
 
הפירות עוברים הישר אל מעבד המזון לחיתוך אחיד אשר יקל על
הוצאתו מן הצנצנת לכשיתבשל.
הפירות החתוכים נכנסים הישר
אל סיר הבישול הגדול ומתבשלים   על   אש   קטנה וידידותית עד
לרתיחה.
שלב ההמתקה מגיע והסוכר  מוסף  אל   הפרי והשניים
מתבשלים יחד. כעת יש לנו קונפיטורה!
 
 



מילוי הקונפיטורה לצנצנות וסגירתן
 

כאשר הסירים מוכנים והקונפיטורה מחכה לה, רגועה למזיגה
נכנסת אווירה מיוחדת לבוסתן של ניקיון ודיוק.הכלים המיוחדים
מוכנים לכבוד  התהליך,  הצנצנות מוכנסות לתנור לשם עיקור
וסטריליזציה והעגלות הנושאות אותן מצוחצחות למשעי.


 

 

 

בעזרת מצקות ביתיות אנו מוזגים את הקונפיטורות שזה עתה
נרקחו אל תוך צנצנות  בסבלנות  ובמסירות,  תהליך  הוואקום
הטבעי מתרחש באופן  עצמאי  במשך  לילה  שלם ושומר על
תוקפה של הקונפיטורה למשך שנה שלמה.

 
 
 
 

אריזת הצנצנות

 

למחרת בבוקר, לאחר שהצנצנות נחו להן והתקררו, והן סגורות
בוואקום ניתן לארוז אותן.
אנו משחילים את תווית בוסתן ברפיה
וזו נקשרת באופן ידני, מתוח ויציב עד לקבלת הקשירה הידועה
של בוסתן ישירות אליכם למדף החנות.
 
 
 
 
" בוסתן - גן של טעמים "